Sari la conținut

Sărăţele fragede cu iaurt, semințe și parmezan


Aceste sărăţele fragede cu iaurt, semințe și parmezan sunt în meniul nostru săptămanal de ceva vreme încoace. Dau dependentă, nu alta!

Știi povestea! S-a incălzit vremea, vine încet primăvara și petrecem din ce în ce mai mult timp afară în aer liber. Asta inseamnă mai puțin timp în bucătărie și mai mult alături de voioșii posesori ai două piciorușe energice, ce băț tot parcul în lung și-n lat.

Dacă nu am la mine gustări, s-a terminat! Sigur că merge un fruct în prima fază, dar dacă întârziem mai mult decât ne-am propus la exterior, e musai să am și ceva mai consistent de rontăit la mine pană ajungem acasă și pot pune masă. Altfel se lasă cu scandal!

De ce ne plac atât de mult sărăţelele fragede cu iaurt, semințe și parmezan

  •      este amuzant să le pregătim impreună. Alex adoră să „vopsească” cu ou aluatul și să presare semințele.
  •      sunt numai bune de luat la drum și de rontăit ori de câte ori suntem la cumpărături, la plimbare prin oraș sau prin parc
  •      au un gust delicios
  •      au formă și textură ideală pentru a fi mânuite și molfăite de micuți

 Dacă vrei și tu să pregătesti aceste sărăţele fragede cu iaurt semințe și parmezan găsesti ingredientele și pașii ce trebuie să îi urmezi mai jos.

  •  Timp preparare: 30 min
  •  Timp dospire: 30 min
  •  Timp coacere: 15-20 min
  •  Număr porții: 2 tăvi de 30×40 cm

 Ingrediente:

(...)

Citeşte mai mult pe mamamag.ro

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!